søndag 20. mars 2011

I dag er jeg takknemlig for...

I dag er det igjen en deilig søndag. Middagen står på komfyren og er snart ferdig.

Søndagen er liksom den perfekte dagen til å være takknemlig på. I dag er jeg takknemlig for menigheten vi går i - vi er i en Misjonsforbundmenighet 1 km fra huset vårt.
Jeg er takknemlig for søndagsskolen, for at jentene mine får en mulighet til også der å bli kjent med Gud og for at de får en mulighet til å få seg mange venner og bekjente i menigheten.

Jeg er takknemlig for timen vi hadde på badegulvet, der vi bare lå og lo, lekte og koste oss. Ingenting er som å bare VÆRE sammen med jentene mine.

Jeg er takknemlig til Gud for alt det Han er.

Jeg er takknemlig for en ny uke, nye muligheter og jeg er takknemlig for bruktbutikker, spesielt den jeg fant disse fire bildene på - til 25 kr stykket. Er de ikke de søteste?

Hva er du takknemlig for?

Tone

3 kommentarer:

Merethe sa...

Jeg er takknemlig for å finne slike takknemmelige innlegg :)
Også er jeg takknemlig for at Gud gir meg styrke og tålmodighet i hverdagen når jeg er gressenke, og for så uendelig mye mer..

Vet du hva? Forrige helg var vi sammen med noen folk fra Misjonsforbundet her i Vestfold! Likte oss veldig godt på møtet, mye fine folk! Også likte jeg fokuset de hadde på å ta vare på gamle sangskatter, noe jeg brenner litt for selv :)

Ha en fin kveld! Klem Merethe

Røsslyng sa...

Så godt innlegg å lesa! Denne bloggen var bra:)

N*R*K* sa...

Jeg er takknemlig for at DU er svigersøstera mi! :)