søndag 31. juli 2011

Prosjekt Første-dag-på-skolen klær

Småenglene begynne ri første klasse 17. august - og som tradisjonen sier, skal de ha nye klær denne dagen. Jeg har så lyst til at de skal designe sine egne klær til denne dagen. De har Top Model bøkene og akkurat nå sitter de å tegner klærne de ønsker å gå med denne dagen. Så vil jeg prøve å lage klærne de tegner. Og jeg skal inkludere dere i prosessen!!
I går kveld satt vi på Pinterest (fantastisk verktøy, ikke sant) og fant noen favoritter der - og så var vi innom Chasing Fireflies - oh, joy!!! Jeg elsker klærne der. Alle kjoleneher er fra den sida. JEg liker til og med navnet deres. Og den første kjolen er absolutt favoritten min - men småenglene synes bare den var "fin den" - ikke første skoledag-fin. Men den må nok syes allikevel. Begge likte kjole nummer to.

 Prinsessa eeeelsker dette skjørtet - og vil ha ett slikt og t-shirt til. Hun hadde hele tiden lyst på t-shirt og skjørt, så da er jo det bra. Engel vil ha kjole. Nå har de akkurat tegnet plaggene sine. Jeg skal legge ut bilder av dem senere - så får dere følge med på Projekt første-skoledag-klær.

2 kommentarer:

Inger-Lise sa...

For en god ide! Gleder meg til å se hvordan det blir. :)
Så spennende med første skoledag da. Vi skal ha lillebror sin første dag i barnehagen snart, skal bli ganske spennende det også kjenner jeg. :)
KLEM

En mors verden sa...

Heisann!
Det var så hyggelig at du la igjen en kommentar hos meg!
Jentene dine er nok spente når de skal begynne på skolen, tenker jeg:) Ungene mine nyter ferien ennå, og venter ikke på at skolen skal begynne. Håper de får en flott skolestart:)
Klem fra Ellen:)