tirsdag 2. august 2011

Prosjekt skoleklær del 2 og vil du gjesteblogge?

 Dette er Prinsessas t-shirt og skjørt - hun bestemte seg (heldigvis) for å ha ett rødt skjørt i stedet for gult - det blir bringebærrødt, samme farge som stripene i t-shirten. Skjørtet vil bli sydd som foldeskjørtet i forrige post. Dette prosjektet er kjempegøy, men det er litt vanskelig å vite hvor overtalende jeg skal være - som feks det gule skjørtet med blå prikker og en rød og grønn t-shirt. I dette tilfellet, sa jeg bare til henne at det blir kanskje finere med litt mer samme farger - så ombestemte hun seg i forhold til skjørtet.

Og nå lager jeg dette så tidlig at hvis det ikke blir kjempefint, så lager vi noe nytt.

Engelens kjole... jeg synes denne er veldig voksen av seg i og med at den er så trang, så her blir utfordringa å lage den 6-års vennlig. Det som er litt vittig - eller noe sånt, er at når vi leter etter kjoler på nettet, faller hun for sånne søte, romantiske kjoler. 
Stoffene ble kjøpt inn i går, så de skal jeg vise dere senere.

Ellers har jeg kjempelyst på en utfordring her på bloggen - Barn, design dine egne klær - så kan barnet (barna) ditt designe - og du sy.
Det vil bli et link-up-party hvor dere kan vise det dere har gjort, og hvis noen har lyst til å vise det litt ekstra, her på bloggen, send meg en mail: blessbytone@gmail.com

1 kommentar:

Frk Kastås sa...

For en morsom idè!
Er redd min datter hadde satt seg skikkelig på bakbeina hvis hennes mor skylle sydd klær til henne... og det kan jeg i grunnen lett forstå!
- moder'n får holde seg til heklenåla...!

Men, håper noen med mer talent enn meg slenger seg med...må jo bli morsomt!;)