torsdag 21. juli 2011

8 lange dager

Småenglene og jeg kom hjem tirsdag kveld etter 8 lange dager i Danmark. Lange fordi man opplever så masse på ferie, har ingen faste planer, tar ting på sparket, koser oss, og lange fordi én mamma og to småengler, blir litt trøttendes etterhvert. Vi bodde i kusina mi si campingvogn i Løkken - 1,5 mil fra Fårup, et par km fra stranda - alt var helt perfekt.
Vi De badet i bølgene, første dag vi kom ned var det ganske store bølger, og prinsessa synes dette var så gøy, jeg tror hun lo i over en halv time mens hun badet. Hun klarte ikke stoppe å le. Det er en god mammafølelse.
De hadde det "sabla" gøy.
Vi fløy også med drage på stranda. Det var første gang for småenglene og dette var også veldig gøy. Det er mye vind på stranda mellom Løkken og Blokhus og det er lett å få dragen opp - noe som absolutt var en fordel første gang jentene skulle fly.
Jeg elsker ferietid - masse tid til å bare være sammen med jentene mine. Ferie betyr også mange nye ting, nye steder, nye opplevelser og nye minner. (Tror aldri de kommer til å glemme at jeg kastet opp på bena deres på ferga hjem....) Jeg er så takknemlig for at jeg kan være mora til dise to vakre skapningene. Og, ja, det var også veldig utmattende å være på ferie i 8 dager alene med dem. De har bare meg de kan mase på, det er bare meg som kan lage mat, hjelpe på med sko eller klær som er for vanskelige, greie håret (vi gjorde ikke så mye av det...) så når jeg hadde lagt dem for kvelden, med fem minutter igjen av filmen de så på... og de andre barna begynte å samle snegler i trærne rett bak campingvogna vår, ja, da trodde jeg at jeg skulle bli sprø. Men så kom neste dag, vi dro på stranda, til Fårup, badeland eller til Build-a-bear butikken - smilene deres, latteren, klemmene - ja, så var dette den beste turen, like ever.
Vi kjørte på stranda fra Blokhus til Løkken - satte oss fast i sanda to ganger - og så denne flotte havfruen - er den ikke fin?
Vi hadde tre dager i Fårup. Jentene klartret opp på dette fjellet - det var så varmt at de fikk vondt, og kom verken opp eller ned... så en fremmed mann måtte redde engelen som er øverst på bildet.
Gullgraving er noe av det gøyeste - men i Fårup har de mange "noe av det gøyeste". Engelen i blått gravde og gravde - og veltet koppen med alt gullet i - så da måtte jeg også grave litt. Det gøyeste de gjorde var likevel berg- og ban-dalene (som hun ene kaller det). Joho!!!!! Vi måtte ta dem om igjen og om igjen.
Padle - for første gang. Vi kom litt ut av kurs noen ganger, man gjør vel det... flinke jentene mine.
8 lange dager, fylt med moro fra morgen til kveld. Jeg er så glad at vi dro på denne ferien, lagde minner, noe å fortelle på skolen når de begynner i 1. klasse - og jeg er så taknemlig for at det er jeg som har fått være disse jentenes mamma. Jeg opplever hver dag sammen med dem som en gave - og den vil jeg nyte hver dag,selv om jeg også blir trøtt.
 

2 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Takk for dine søte ord inne hos meg!!

Dette så ut som en perfekt tur,nydelig havfrue!!!

Så mye fint du har laget både møbler og klær,herlig!!!Du er flink:)

Nyt dagen!!

Klem Linda:)

maría cecilia sa...

Hola, your dresses are really gorgeous!!!
Enjoy your summer time.
hugs from Chile