torsdag 4. februar 2010

Karneval i barnehagen

Da jeg hentet jentene i barnehagen mandag, hang det en STOR plakat på veggen - KARNEVAL - fredag 5. februar. Oi, oi, oi - da må jeg hjem å sy kostymer, tenkte jeg.
Så vel hjemme pratet jeg med småjentene mine om hva de hadde lyst til å kle seg ut som - (og de har tre prinsessekjoler hver). Jeg viste dem også mønstrene jeg hadde. Jeg kjøper nemlig mange mønstre gjennom www.sewingpatterns.com. Den ene småengelen bestemte seg ganske raskt - hun skulle være havfrue, nemlig - rosa havfrue. Okei, tenkte jeg, i dag er det mandag, jeg skal klare det. Vel, det var den ene.
Den andre jenta, hun sa at hun trodde nesten at hun måtte tenke på det til dagen etter, men hun trodde kanskje at hun gjerne ville være balletdanser. Kult, tenkte mor, vi har ei balletdrakt og jeg har tyll, så da er det bare å sy et skjørt.

Det er bare det at det er aldre BARE, uka går med de vante tingene og så er torsdagskveld der allerede og karnevalet er i morgen - så i dag MÅTTE jeg ta frem symaskinen. Nå er den rosa havfruedrakta klar og balletskjørtet er klart - nå får jeg bare håpe det passer i morgen tidlig når de skal prøve dem og bruke dem. Ellers for dere som syr, så er det enormt billige mønstre på denne sida.

Bilder av kostymene kommer når jeg har noen modeller våkne.

1 kommentar:

Anette Willemine sa...

Tusen takk for varm hilsen hos meg i går. :)

Så spennende med kostymer og karneval. Gleder meg til å se ferdig på modellene dine!

Ønsker deg en deilig helg!
Klem fra
Anette Willemine