søndag 21. februar 2010

An award... for me!?!

Jeg har mottatt en award - min første, og det synes jeg jo er veldig koselig. Spesielt det min venn Teri skrev som begrunnelse for at jeg fikk den. Jeg er jo såpass ny i dette gamet, at jeg verdsetter litt anerkjennelse.

I have received an award, and I really appreciated it, especially what my friend wrote as a reason for why I received it. Thank you Teri. I am still so new to this blogging thing that I truly appreciate being acknowledged.

I går kveld da jeg kom hjem fra Prinsessen og frosken med mine småengler, var jeg litt BITTER på livet. Innkjørselen min befinner seg normalt på vanlig bakkenivå, med veien utenfor. Men med all den snøen vi har hatt i det siste, så er det nesten en liten bakke inn. Og i går, selvfølgelig litt sent på kvelden og VELDIG kaldt, var "bakken" blitt så høy at jeg satt meg fast.

Yesterday when I came home with my little angels after the a trip to the movies, watching the Princess and the Frog, I have to admit I felt a little bitter. My driveway was filled with snow, and I couldn't get in. I got stuck half way in, and was really worried my car would be stranded half way out in the road.

Endelig kom jeg løs, takk og lov, og måte kjøre vekk og parkere et annet sted. Da vi labbet hjemover, i snøføyka, gikk vi forbi naboen vår, med TRAKTOR. Jeg har altså ikke verdens største innkjørsel, men jeg liker å få bilen inn der - og for meg tar det en god time å måke, for min nabo, som også "leier" halve låven min GRATIS, tar det 10 min med traktor... Derfor litt bitter.

I finally got loose, and had to drive away and park my car somewhere else. Walking back, in the snow, we had to walk past my neighbor, with a TRACTOR. I don't have the biggest driveway in the world, but it ususally takes me an hour to shovel it. With my neighbor's tractor it takes him 10 minutes. And he is "renting" half my barn for FREE. Hence a little bitter...

Inspirasjonen er fra Cath Kidstons barnekolleksjon.

My inspiration is from Cath Kidston's kids collection.

7 ting om meg selv:
1. Jeg er en rotekopp
2. Jeg elsker Ben & Jerry's Phish Food
3. Skulle ønske jeg bare kunne jobbe 60 % og resten av tida ville jeg laget ting
4. Jeg er skikkelig forelska i jentene mine
5. En dag vil jeg skrive ei bok
6. har en hemmelig, sunn vaffeloppskrift
7. vil gjerne være best i alt,( men vet det ikke går)

7 things about myself:
1. I am messy
2. I love Ben & Jerry's Phish food
3. I wish I could work 60 % and use the rest of the time to be creative
4. I am in love with my little girls
5. One day I will write a book
6. I have a secret healthy recipe for waffles
I would like to be best in everything (know I can't)

I forward this award to:
Jeg sender denne awarden videre til :
Bolettes hus
Annette Willemine
Lykkelitens boble
Ein heim blir til
Livet i fattighuset
Tea Rose Home

Det skulle egentlig vært 15 stykker...

Thank you so, so much Teri, I really value this award.
Her are the directions:
Thank the sweet person who gave you the award, and link back to them.

Send the award to 15 more deserving friends and let them know they've won.
Tell 7 random things about yourself.


3 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Huffda, håper du har fått bort snøen og ser litt lysere på livet nå.
Jeg må innrømme at jeg slipper å måke noe særlig da min mann "koser" seg med snøfreseren sin. Han tar et tak hos et par naboer også, noe de setter stor pris på da de begge pendler og er sent hjemme om kveldene. Idag kom en av dem over med en flaske vin som takk, kjemphyggelig.

Tusen takk for din award.Jeg setter stor pris på at du liker bloggen min, stikker innom, og legger igjen en kommentar i ny og ne.

Klem

Anette Willemine sa...

Heisan! Så koselig at du ville gi meg en award! Tusen takk! Det setter jeg stor pris på!

Klem fra Anette Willemine

En mors verden sa...

Heisann!
Takk for at du ville bli med på min lille give away! Og det ble ditt lodd som ble trukket ut som vinner:) Så hvis du kan sende meg din adresse på ellemab@online.no, kommer det en premie i posten. Du får se i bloggen min hva premien er;)Ellers håper jeg at du har det bra, selv med mye snø!
Gleder meg til å lese mer av bloggen din!
Hilsen Ellen:)