torsdag 22. oktober 2009

I motvind

Den kjære, kjære bilen min er ødelagt. Eller egentlig er den ikke så veldig kjær. Jeg kjøpte den i fjor sommer, og den ble egentlig ødelagt på vei hjem fra Moss, så derfor har jeg prøvd å straffe bilen min litt. Jeg har ikke plukket opp søpla, bare tenkt at, ha - det fortjener du for å være i så dårlig stand. Så i stedet for å kose litt med bilen - en Peugeot - Løvebilen som småenglene kaller den - så har jeg straffet den for å være så slem med meg.
Nå har Løvebilen vært på verksted i over ei uke og jeg må sykle. Sykkelen min er jeg derimot veldig godvenner med - det har jeg egentlig vært med alle syklene mine, utenom kanskje en jeg kjøpre på Europris - de er ikke gode på sykler de!! Vet ikke om det har blåst der dere bor i dag, men det har det her. Vet heller ikke om dere da kan forestille dere hvordan det er å sykle med tilhenger på sykkelen - selv om sykkelen er aldri så kjær for meg. Vel, jeg har vel i hvertfall sett ut som bildet over. Det var tungt, det!

Jeg har litt ambivalent forhold til at bilen er i stykker, finner liksom ingen gode argumenter for å alltid kjøre til jobb. Nå:
1. sparer jeg penger på bensin
2. sparer miljøet
3. får 80 min gratis trening hver dag
4. er god god rollemodell for småenglene
Så nå, samtidig som jeg frykter regninga fra verkstedet, elsker å hate at bilen er der og at jeg må sykle.


6 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Huff ja, bil regninger kan bli fryktelig dyre, men det er jo kjekt med en bil som virker da.

Jeg liker ikke å sykle når det er så mørkt, nesten bedre når det blir skikkelig vinter med snø, da er det i alle fall lyst.

Lykke til med både bil og sykkel

Merethe sa...

hei der! TUSEN takk for komentarer du legger igjen, jeg er desverre ikke så god til å skrive tilbake hver gang, men jeg blir så glaaad for en hilsen :)
Håper du får deg en skikkelig trofast symaskinkompis snart, så jeg kan få se hva du tryller frem :)

Ha en god helg som snart er i gang ;)
Klem

lovecountrychabbychicstyle sa...

heisann

jeg er innom på god helg vissit:))

kose deg!

klem Lillan

Bolettes hus sa...

Dette blir du sannelig sprek av!! Men håper det snart ordner seg med bil for deg! Man kommer i allefall til å føle seg frisk av å sykle i slikt vær som i dag...

Klem Kari

Josefine sa...

Huff ja...den bilen er blitt et nødvendig onde gitt...

Høres litt tung ut med syklingen, men frsik luft får du nå hvertfall..hi.hi

Ønsker deg en sprek helg! Stor klem

HønePøne sa...

Heisann!
80 minutter med tvillingene i sykkelhenger høres ut som god mosjon!:) Håper du får bilen tilbake i tipp topp stand før det blir mørkt, glatt og kaldt..
Ha en god helg!
Madeleine