søndag 11. oktober 2009

Helgas bedrifter

Jeg holder på å lage ting til et julemarked - dette er hva jeg trodde skulle være en LITEN søt fugle. Jeg hadde tenkt å lage fire matchende fugler og lage en uro av dem, men den er ganske stor. Sånn er det når jeg ikke leser mønsteret godt nok. Synes nå likevel den er litt søt, da.

Har fått flyttet ned ei kiste jeg har hatt i snart 20 år. Ble veldig fornøyd med den nede i den ene stua, med dette fatet med tolv små vaser oppå.

Så, nå har jeg endelig begynt å male kassene som skal opp på småenglenes rom. De ville ha rosa kasser. Tenker jeg skal male roser og sommerfugler på de kantene som blir ut i rommet.Så da har jeg vært litt aktiv denne helga og gjort noen av alle de tingene som står på lista mi.

3 kommentarer:

HønePøne sa...

Gratulerer med 2 lesende 4-åringer! Imponerende! Takk for koselig kommentar på min blogg :) Uroen du lager blir helt sikkert fin, selv om den blir stor.
Ha en god natt!
Klem Madeleine

Josefine sa...

Heisan:)

Så kreativ du er...enig med deg, den strikkefuglen var da så søøøt!

Herlig den gamle kisten din også, så flott å ha i huset. Kan jo brukes både til oppbevaring og bord:)

Takk for koselige kommentarer hos meg.. setter vedlig pris på dem! Har prøvd noen ganger å legge igjen kommentar hos deg, men har ikke fått det til.Kommentarfeltet har ikke kommet opp når jeg har trykket... men i dag lykkes det:)))

Ønsker deg en fin ukestart...klem

Bolettes hus sa...

Så fine tingene ble!!!
Du er flink!!