lørdag 27. mars 2010

When is enough enough?


Showing pictures from Potterybarn and kind of wanting everything in the pictures, I can't help to wonder when is enough enough?

Mens jeg kikker gjennom bildene fra Potterybarn, og liksom har lyst på alt som finnes her, kan jeg ikke hjelpe for å spørre megselv: når er nok nok?

When is my house nice enough? When do I have enough things that supposedly are going to make my life better and happier? When do I have enough clothes, when do my girls have enough toys?

Når er huset mitt fint nok, når har jeg nok ting som liksom skal gjøre meg gladere, når har jeg nok klær og når har småenglene nok leker.

As I'm typing this, it's Earth hour and I'm sitting in darkness, trying to make a point with so many other people. I don't want to a part of this consumer carousel any more.

Mens jeg skriver dette er det Earth hour og jeg sitter i mørket, og jeg prøver å vise min støtte til jorda, sammen med så mange andre. Jeg ønsker ikke å sitte på denne forbrukskarusellen lenger.

But I am still able to enjoy nice photos and get some inspiration from them, I'll just try to do it cheaper and more environmental.

Men jeg nyter jo fortsatt vakre bilder og jeg kan hente inspirasjon fra dem og prøve å finne billiger og mer miljøvennlige løsninger.

Have a happy Easter, tomorrow is Palm Sunday and out Lord Jesus made a huge sacrifice for you and me.

4 kommentarer:

Fattigfolket sa...

Fantastiske bilder, men jeg er helt enig. Det grenser til sykt :-) En overdose pastell lykke, ser det ut til. Vi koste oss gluggers i mørket i går kveld, og det gjør ikke noe om flere tenker på hva vi har og ikke bare alt vi kan få ;-)

Ha en fin palmesøndag!

Marie

Merethe sa...

Deler tankene dine her, er så enig med deg!! man skal jo omgi seg med ting som gjør en lykkelig, men blir man virkelig lykkelig av å pøse på med nye ting i hytt og pine?! Jeg tror til og med (i fare for å tråkke noen på tærne) at folk bare kjøper og kjøper for å vise frem nye innkjøp på bloggen! Nå kjøper man til og med leker til barna fordi det er "in" å vise frem! Dyre dyre leker, som barna leker med 2 ganger før de går lei. Nei, jeg har hoppet av for lengst av denne karusellen..Håper mange leser innlegget ditt!! :)

Tusen takk for alltid like koselige kommentarer på bloggen min! :)

Klem fra Merethe

Lenemora sa...

Gratulere, du har vunnet de gamle, sjarmerende fruktknivene i trekningen hos meg!
Vær så snill å sende meg adressen din på min mail: lenemora@yahoo.no, så får du premien i posten om noen dager...

Klem Lenemora

Josefine sa...

Heisan..

Viktige betraktninger du har her!

Brukte mye av påsken til opprydding og fikk avgårde mye til Fretex, en god følelse. Men det kommer nok litt mer inn etterhvert er jeg redd ..

Håper du har hatt en fin påske.
Ønsker deg en flott ny uke, stor klem ♥