søndag 22. januar 2012

Cowgirl bursdag

 Mine to søte små var 7 år i går - og på fredag hadde vi jentene i klassen på besøk - 13 stykker i alt. JEg liker temabursdager - så i år hadde vi cowgirl bursdag. Tror det var vellykket!!
Invitasjonen
 Jeg var i Stavanger på studier fra mandag til onsdag denne uka, så symaskinen ble med meg på hotellet - sydde jeanskjoler og skjerf til begge - og vest til ei og blondeunderskjørt til den andre - bildet over er det som ble ferdig på turen...
Bordet var dekket i rødt og hvit.
 Fant noen søte små dyr til å dekorere glassene med på Søstrene Grene - ikke veldig cowgirl, men de var en stor hit!
 cupcakes!
Pyntet med flere vimpler.
 Etter at de hadde spist - hamburgere, pannekaker og kjøtt og pølser på spyd, gikk vi ut for skyting,
 gullgraving - ikke noe vann på grunn av temperaturen.

 lassokasting
 hesteskokasting
 og hesteriding - veldig populært og veldig gøy når to av jentene var kjemperedde,men turte likevel - så stolt av gjestene våre!

 Jentene fikk med seg landstrykerniste hjem - full av godteriog spenner.
Jeg er verdens heldigste mamma - føler jeg! Jeg har to fantastiske jenter, som virkelig gir livet mitt mer mening og glede. De er begge søte, snille, morsomme, omtenksomme og gode. I går hadde jeg fryktelig vondt i hodet, typisk jentene mine, de fant en stol, klatret opp på benken og fant hodetabletter til meg, slik at jeg ikke skulle ha vondt, snillingene! Håper dere får et fantastisk år - det fortjener dere!

Jentene mine elsker å kle seg ut, derfor har vi alltid en eller annen utkledningsbursdag. I år altså cowgirl. Jeg har meldt dette innlegget til Foreldemanualens karnevalskonkurranse - gå gjerne der og trykk "liker" - så har jeg større sjanser til å vinne.

2 kommentarer:

Vivvi sa...

For en kul bursdag!!! Her fikk jeg masse inspirasjon til jentene mine sin 7 års dag som er om ikke så lenge!! Kjempekoselig blogg!! Kommer til å følge deg videre :)

Anonym sa...

Superkl bursda! Du er kjempeflink!