mandag 19. september 2011

Forsvinn!

Ja, jeg lever - og jeg vet det er lenge siden jeg har postet noe, det ble bare fryktelig hektisk å få to skolejenter sånn plutselig!!!

Jeg er Buzzador - og på fredag hentet jeg 8 kg med Vanishprodukter. Lørdag brukte jeg flere av dem, og må si jeg var veldig fornøyd med at jeg fikk pakka akkurat da. Onsdag la jeg på rent trekk på sofaen, på ettermiddagen satt tre små jenter og spiste... og plutselig var sofaen full av ketchup. Bildene viser under resultatet av denne Vanishsprayen. Den tok også bort lakk som hadde kommet på trekkene da jeg (dumme meg) tørket dem over gamle stoler.Vi har også fått ny kattunge - og den brukte selvfølgelig senga til den nye au pairen som do - jeg hadde lagt klar sengetøyet på senga hennes - da føltes det godt å vaske med noe som tar bort over 99 % av bakteriene... så slapp jeg å kaste dynetrekket.

Så hvis du vil sjekke ut hva Buzzador er, kan du følge denne linken

Ha en fin dag, da!

2 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Fungerer jo som ein draum! Vi fikk også pakken før helga, så langt har eg kun prøvd ullvask-flaska. Men den som du har prvd no skal få bryne seg på ein gamal malingsflekk, burde gå?

Inger-Lise sa...

Jeg hentet også 8 kilo rosa vaskemiddel på posten før helgen. Etter de utrolig bra resultatene dine gleder jeg meg til å testet de selv. :)
Ha en super uke.
KLEM