tirsdag 14. juni 2011

Pinsefestival

I helga har vi vært på pinsefestival - ikke så langt fra der vi bor, men knakende morro og veldig, veldig bra. Tvillingene har storkost seg, sunget, lekt, laget og blitt kjent med nye barn. Det var 750 mennesker på festivalen - en felles-kirkelig festival. Jeg var med som leder i hobby-gruppa 3.-9. klasse.
Den andre lederen hadde sydd opp 20 hvite linputer - lørdag tok vi ut alle jentene våre og tok bilder av dem. Vi redigerte bildene i Picasa og la til teksten: God made me perfect. Vi skrev ut bildene på overføringspapir og strøk dem på putene - så fikk jenten pynte med bånd og perler - hvor de var fornøyde!
De lagde også lykter, smykker og smykkeskrin. Vi hadde det kjempefint - og mine jenter har allerede sagt at dette skal vi igjen til neste år - og da er de heldigvis store nok til å være med på egen gruppe.Søndag kveld fikk barna vise frem det de hadde gjort på gruppene - og vi hadde noen stolte jenter på scenen, de var godt fornøyd med produktene sine.
Ha ei fin uke, Tone

1 kommentar:

Merethe sa...

oi, så mange flotte ting som ble laget!! Tusen takk for inspirasjon!! :) Heldige er de barna som til å være med på slike fine ting :)

Klem Merethe