fredag 12. november 2010

Nature

En av mine store frustrasjoner i huset er ganga, hva tenkte de med, de som bygde den??? Den er kjempeliten og trang, mer som et vindfang, men man kommer rett inn på kjøkkenet fra ganga, så man kan liksom ikke ha sko og klær andre steder. Det er også veldig smalt fra vegg til dør, men jeg MÅTTE ha en slags skohylle - og det har jeg fått - helt gratis. Jeg brukte to gamle murstein på hver side og to planker med drivved jeg har funnet på sjøen - lett, gratis og praktisk. 


One of my great frustrations in this house is my hallway - way too small, and the space between the wall and the door is really narrow, but I had to have some sort of shoe rack. I used two old bricks on each side and two boards of old wood, and voila! a shoe rack that fits and didn't cost me a penny and is functional. Quite happy!
Have a lovely day, Tone

5 kommentarer:

Merethe sa...

Høres ut som om du har helt lik gangen min!! Heldigvis har vi en liten alkove, skjult med en gardin, til å putte mesteparten av tøyet i. Men praktisk er det IKKE! Da er det glupt med slike artige ideer som din :)
Elsket labelen din forresten! Fint å øse om deg med slike gode ord som sto der :)

Ha en fin helg!

Klem Merethe

livet på kvasseberget sa...

så lurt, også så fint det ble også:)

tar å legger meg til som følger jeg.

ha en fin kveld!

klem fra kine

En mors verden sa...

Hei!
Gangen er vel stort sett et problemsted for alle som har barn;)
Så fine kjoler du syr!
Håper du får en fin helg, hilsen Ellen:)

Margrethes hus og hage sa...

Heisann :) Var på prestegården på marked i går og så dine søte kjoler. Måtte hjem og google litt og fant bloggen din :) Så koselig det var her inne :)
Følger deg videre, jeg!

Hilsen Margrethe

Villblomsten sa...

Ekte redesign :-)
Flott hylle !! :-)