torsdag 10. desember 2009

Som julekveld på kjerringa

I lang tid har jeg visst at småenglene skulle ha nissefest i barnehagen i dag, sammen med alle foreldrene. Og jeg har bare gått rundt og tenkt, så koselig - det var jo veldig koselig i fjor. Men.. da jeg leverte dem i går morges, fikk jeg en beskjed fra barnehagetanta: "Det er jo nissefest i morgen, og de fleste barna kommer i nisseluer, jeg tror faktisk bare det er dine to som sier de ikke har nisseluer, og mange av de andre barna kommer i full nissekostyme" Det kom litt sånn forsiktig, hun ville jo sikkert ikke presse meg til noe, men samtidig passe på at Småenglene ikke ville føle seg utenfor.
Så, halv tolv i går kveld (eller er det natt?) begynte jeg å sy nissekjoler. De kan jo gå for det, kan de ikke? Da hadde jeg først vært på jobb, så hadde vi juleavslutning med jobb, fra 3-6 (I Bollettes hus)
Fantastisk hus hun har, forresten. Etter dette bar det videre til tidenes konsert med HArlem Gospel Choir - så vel verd å få med seg. Jg følte meg jo nesten som 18 igjen, der jeg og noen andre venninner stod på første rad og sang og skrek.
Og da jeg så kom hjem, tenkte jeg at jo, kjoler må de ha. Jeg hadde dette stoffet liggende - har bestilt det fra USA og synes det er veldig fint - blir litt glad av dette stoffet - i tillegg til at de kan jo bruke denne kjolen i hele vinter (i hvertfall hvis vi får det litt kaldere) Da de ikke heller hadde nisseluer, tenkte jeg at jeg kunne jo sy det også, når jeg først var så godt i gang.HYSJ!! Den ene lua er sydd litt feil, men det er vel ingen som ser det? Så selv om denne nissefesten kom som julekveld på kjerringa, så ble jeg jo ferdig i tide.

4 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Så kjempesøte nissekjoler! Du er så flink!

Ønsker deg en super torsdag!

Klem fra Anette Willemine

HønePøne sa...

Så kreativt med nissekjoler i stedet for nissedrakter. Det tenker jeg at jentene ble fornøyd med.. :) Supersøte!
Klem; Madeleine

Bolettes hus sa...

Så flotte kjoler!!! Du er FLINK! Har du sett på anettes hus? Du er trekt ut som en av 10 finalister til å ha den fineste julekalenderen!! KULT!!!!!!! Og knallbra reklame!!!!!
Ha en nydelig dag og helg! Her har Konrad feber i dag......

Klem Kari

Aina sa...

Jeg er helt imponert over hvor kreativ og effektiv du er :) Klem