tirsdag 3. november 2009

Litt jul

Sitter på jobb og ser ut på en regntung novemberhimmel. Det er ikke mye som er inspirerende da. Det er skikkelig grååt og trist ute og lyset som kommer inn gjennom vinduet gir en mørk og nedfor stemning. Ikke mye som bringer inspirasjon.
Men om ikke lenge er det jul, den nærmer seg med stormskritt og for meg som for alle andre her inne, så er julen inspirerende, den er lys og varm. I tillegg kan jeg boltre meg i forskjellige farger, eller velge en gjennomgående farge. Nå er nok julen fortsatt veldig RØD for meg, røde kuler og hjerter, selv om huset ellers er preget av mye rosa.

Om ikek lenge er det julemarkedenes tid, for meg er dette en travel tid med full jobb og mye snekring og sying på kveldene - mend et siste er jo bare kjemepgøy. Jeg håper også at jeg kan få åpnet Smenglenes verksted før jul - det hadde vært gøy og en ny juletradisjon. Låven min er av den gamle, gode sorten, hvor golvene er i alle mulige forskjellige etasjer og med mange små rom. Det er mye tømmervegger, gulv og tak og selvfølgelig ingne strøm. Derfor har jeg godt til anskaffelse av mange lykter - store og små. Jeg gleder meg og kjenner at humøret blir litt lysere enn mørket utenfor kontorvinduet.


En ny tradisjon for meg og småenglene - med låvebutikk, full av masse hjemmelagede interiørting og med mange lykter, langs veien og inne på låven. Det blir adventstid det!1 kommentar:

Polly sa...

Nydelig med litt juleinspirasjon..:O)Ønsker deg en god dag!