DIY

onsdag 29. februar 2012

Hjelp!!!


Cowgirl festen til jentene mine er med i konkurranse på Foreldremanualen, her - please, please, please klikk deg over og "lik" cowgirl festen min! Takk, takk, takk

søndag 26. februar 2012

Tvillingklær

 Tvillingene mine er to veldig forskjellig jenter - hørte en tvilling en gang beskrev seg selv og tvillingbroren som minst toeggede - det er mine også! Så derfor liker jeg ikke å kle dem likt. Jeg hadde lyst til å sy noe som passe personlighetene deres.
Utgangspunktet var denimstoff... Engelen min er jentete, romantisk og veldig uskyldig. Prinsessa elsker moter og stil, går med mine høye hæler inne hver dag og er mye tøffere i stilen sin.
Dette bildet viser dem veldig som de er.
ahhh, the sun....
For den romantiske: singoallabluse og skjørt
 For den tøffe: genser med flaggermusermer og ballongshorts.

Hundene digger de nye skjerfene sine... laget av rester.

Dude, get off me!
Jakker er på vei - faktisk like,men forskjellige farger...

lørdag 25. februar 2012

Endelig helg!

this picture makes me so happy, via pinterest
Skikkelig travel uke, turn, kinobesøk, middagsbesøk, bursdag, tom for bensin på vei til jobb, syk jente, og ødelagt bil. Takk og lov for gode venner som stiller opp - en bekjent kjørte meg til jobb da bilen stanset på veien og noen gode venner hentet meg på jobb, dro til bilen og så på den, og skal fikse den når jeg får delene til trsdag... Godt med venner!!!
loving the pastel colors - via pinterest
Våren gir meg virkelig lyst til å gjøre tingmed huset - elsker pastel, landstil - og Tilda er helt toppen, nå begynner jeg på kjøkkenet veldig snart...
I love Tilda fabric - via pinterest, via Tildas World

cute dolls, my inspiration for the matroyshka pillow - via pinterest
Nå har vi vært på en liten sykkeltur i sola, handlet og jentene koser seg ute med joggesko - tenk i februar. Jeg skal til å sy, gleder meg, det kribler i fingrene - ha ei lykkelig helg!

fredag 24. februar 2012

Brusdagspresanger

Jentene mine var i bursdag til ei i klassen i går ettermiddag. Da jeg på lørdag sa vi måtte innom en lekebutikk og kjøpe presanger, MEN de ville IKKE få noe, ba de meg begge om å lage noe til bursdagsbarnet...
 
Fra Arielle lagde jeg denne Matroyshka puta - de tegnet ansikt med stofftusjer, nok sagt om det ansiktet....
 
 Så i stedet for lekebutikk, dro vi til Stoff og stil og kjøpte stoff til skjørt, fra Ariana. Bursdagsbarnet er litt større enn min modell her, så regner med det ikke ser like stort ut på henne. Hun er heller ikke så veldig jente-jente av seg, så derfor valgte jeg et litt røffere mønster.
Klipte to firkanter, med runding i midten - veldig enkelt, og veldig effektfullt. Da Arielle så skjørtet, utbrøt hun: Å, et sånt som jeg ALLTID har ønsket meg...

I går hadde vi litt av en dag - Arielle var hjemme fra skolen, skulle ha henne med litt på jobb, da bilen gikk tom for bensin, så skulle au pairen min til byen og ta bussen hjem igjen - hun gikk av på feil stoppested, halv ni på kvelden - og sendte med i feil retning for å lete etter henne - fant henne til slutt. Og i dag gikk bilen tom for strøm - håper ikke det blir noen dyr affære... Happy Weekend!!

tirsdag 21. februar 2012

Klassebamsen Rols

 Sist helg ahdde vi besøk av klassebamsen Rols. han var her i høst også - sånn er det å ha tvillinger. Da lagde jeg sovepose og supermannklær til ham. Jeg hadde lyst til å lage ei reiseveske til ham, men fikk ikke tid. Så det hadde jeg altså bestemt meg for å gjøre denne gangen - hadde lyst til at det skulle se ut som en campingvogn.
Jeg sydde en "pose" med lommer på innsida og tusjet den utenpå med stofftusjer - nå kan Rols reise til og fra hjemmene standmessig. Jeg synes det er så gøy å ha ham på besøk, skrive i boka og virkelig lage en gøy fortelling!

Nå er han tilbake på skolen, og jeg tipper han venter spent på neste gang han skal ut å cruise i campingvogna si!

lørdag 18. februar 2012

Endelig helg

In the mood for spring... via pinterest, via etsy, treasure again
Denne helga vet jeg ikke om jeg føler så veldig endelig helg - jeg er så altfor god på å utsette ting, så denne helga har jeg overnattingsgjest til jentene, besøk av ei venninne- veldig koselig og besøk av min fetter med kone og barn - også veldig koselig. I tillegg skal jeg ha søndagsskolen, skrive årsrapport til søndagsskolen, skrive oppgave til universitetet, ferdig mandag kveld 23.55 og rette ei bunke med prøver som må være ferdige mandag ettermiddag. Phu
can you tell I'm planning my kitchen? via pinterest, via Made in Heaven
Så for å komme i gang med alt dette - så tror jeg jeg stikker i lekeland med de tre jentene, og rett og slett kjøper meg noen timer fri, tudelu
cute - via pinterest

I want these in my new kitchen.... via pinterest
God helg, hva slags planer har du?

torsdag 16. februar 2012

Buksedress

Still having some issues with my memory card and computer, this is therefor taken with my phone
Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage noen klær for jentene nå som de begynner å bli litt eldre - og dette er et forsøk på det.

Jeg har sydd ett ord på høyre lomme - GLEDE, jeg prøver å inkludere ett positivt ord på hvert plagg - det er liksommin underskrift på plagget. Og denne gangen følte jeg for glede!

Jeg har valgt stoffer som ikke er for mønstrete - synes fort småmønstrete kan bli litt småpikeaktig, slank modell og uten strikk nederst. Jenta var i hvertfall storfornøyd!
Jeg har ett opplegg for hvordan du kan lage denne - hvis, når jeg får orden på minnekortet mitt.

Til i morgen - endelig helg, ha det flottings!

tirsdag 14. februar 2012

Ha en fin Valentine dag

Ønsker dere alle en fantastisk Valentine's dag!!!

fredag 10. februar 2012

Det er helg!

To uker på rad, nei nå tror jeg nesten at jeg holder på å skape en vane her....
These are so my colors... via pinterest
Ei god uke - litt skigåing, litt besøk av gode venner, både mine og jentenes, deilig dag på jobben - vi avsluttet rett og slett arbeidsdagen med en gåtur, ikke vanlig kost på skole...

Just love these cushions - via pinterest,
Vi har overnattingsgjest denne helga, spennende...

Så skal vi feire morsdag - vi er ikke av de som IKKE feirer dette. Men vi kjøper ingen dyre presanger.

old sweater cushions - via pinterest via Etsy
Fikk ikke klipt til kjolene i går, så det MÅ bli ferdig i morgen. Kanskje skal vi ut å ri en tur også...
very cute, via Pinterest

Men mest av alt skal vi kose oss sammen, disse små, de vokser så fort og jeg må virkelig nyte tida sammen med dem nå!!!

God helg, hva er dine planer?

torsdag 9. februar 2012

Få innlegg, sier du?

 Jeg vet, jeg vet, jeg er ikke alltid den mest ivrige bloggeren, det er ikke det at jeg gjerne vil, men tiden strekker rett og slett ikke alltid til, jeg er jo faktisk enslig mor til to som jobber fullt, studerer 50 % og har tre blogger... (har jeg gitt nok unskyldninger nå?)

Jentene spurte meg om jeg kunne lage langluer - og det kunne jeg selvfølgelig!

Beklager veldig kvaliteten på bildene - de er tatt med telefonen min, etter at pcen min ble oppdatert i jula får jeg ikke til å legg inn bilder, og den ødelegger minnekortet samtidig, det blir liksom fullt uten at det er det...
Jeg holder på å lage valentine kjoler til jentene - de er jo faktisk halvt amerikanske, så da innfører vi den tradisjonen. Jeg har så langt brodert små lapper som skal sys på kjolene - hvis det er vanskelig å lese, så står det: jeg elsker deg fordi du er du og du er mi....

Ellers blir kjolene i hvit boblefleece med store røde hjerter på magen som lomme! Klipper nok stoffene nå i kveld!

ha det fint, så lenge...

lørdag 4. februar 2012

Herlige helg

Jeg har en blogg jeg bare MÅ lese hver fredag - og det er Shannon's Luv in the Mommyhood og hennes Weekend Wishes. Hun skriver så koselig i disse innleggene og har så mange fine bilder - jeg har lenge gått rundt med et ønske om å kopiere henne gjøre noe lignende.
Restoration hardware via Pinterest - I'm redoing my kitchen - very slowly, looking for inspiration

Vi pleier å ha gankse rolige helger - lange morgener, hvor mor godt kan bruke litt tid foran pcen. Så her er min første Herlige Helge-post - hvor jeg tar en recap over uka, ser litt fremover og viser ukas Pinterest-favoritter. Noen andre enn meg som bruker for mye tid på Pinterest?
I love this dress - via Pinterest - www.calypsostbarth.com

Dette har vært litt av ei uke... har fått ny, nydelig kollega, hun er vikar for ei også veldig nydelig dame. Så mye av arbeidet hennes faller også litt over på meg mens hun blir lært opp.

Ellers opplevde skolen 2 dødsfall denne uka, en pensjonert lærer, og en elev som kjørte seg i hjel. Det er ganske tøft når sånt skjer, og mange opplever tøffe dager.
My daughter's favorite - via Pinterest via Burdastyle

Ord blir liksom litt fattige når slikt skjer.
I love, love, love - have to have this in my house... via Pinterest via www.apartmenttherapy.com

For å snakke om noe hyggeligere, så mistet den ene småengelen ei fortann denne uka, når man er tvilling og søstera di har mistet 6 tenner og du selv bare har mistet tre, ja da er hver eneste tann en fest!
snart Valentine - jeg leter etter nspirasjon - via Pinterest

Nå er helga snart halvveis ferdig, og jeg har ikke gjørt så mye av det jeg planla, men i dag har vi vært en lang tur på ski sammen med noen venner - deilig, selv om Ariana ikke helt var med på notene og litt mellomfornøyd. Så nå skal det koses og slappes av. Jeg skal begynne på Valentine-kjolene til småenglene - vi gjør ikke så mye til valentine, er liksom en amerikansk dag, men så er jo jentene mine halvt amerikanske, så noe kan vi jo gjøre :) Har også lyst til å få gjort noe på kjøkkener - MÅ bli ferdig snart. Og i morgen tidlig skal jeg undervise søndagsskolen - om at Bibelen er livets brød.

Nå koser vi oss inne - og elsker utsikten ut vinduet der STORE snefille daler ned. Det er så fredfylt. Ha ei fin helg videre.

What have you planned? And how has your week been?

fredag 3. februar 2012

En viktig auksjon

Kanskje du allerede kjenner til  Lil Blue Boo - for en fantastisk blogg og en fantastisk dame!!! Hun har de siste årene skapt sitt eget klesmerke - som de lager hjemme hos henne. Hun er full av optimisme og inspirasjon. Det siste året har hun opplevd mye vondt, og det siste nå er at hun har fått kreft - men hun VELGER GLEDE! Som mange sikkert vet, så er det dyrt å bli alvorlig syk i USA - så nå er det noen venner av henne som har en auksjon gående hvor de vil samle inn penger for å dekke utgiftene. Det kan du lese om her:
Evie's Tree  - det er over 230 donerte ting til auksjonen - og dette er mange TALENTFULLE damer!!!
Hvis du ikke har lest bloggen Lil Blue Boo før, så bør du ta et besøk!!!